In augustus 2005 opende Yvonne Buijk aan de Kruisstraat 158 te Eindhoven de winkel bij Buijk, in hetzelfde pand waar haar vader zo’n 40 jaar een juwelierszaak runde. Bij Buijk is een sfeervolle winkel waar u bijzondere cadeaus en originele woondecoraties vindt. Ook kunt u er terecht voor strak vormgegeven horloges van het merk Danish Design en eigentijdse sieraden van o.a. de merken: Konplott, Metal Pointu’s, Manouk en Culture Mix. Glaswerk is er o.a. van IVV, de grootste Italiaanse glasfabrikant gevestigd in Toscane. Dit zijn onder meer handbeschilderde schalen, borden, vazen en kandelaars.  

Het assortiment bij Buijk is dus zeer breed; het is net even anders dan anders en toch heel betaalbaar. Qua stijl vindt u bij Buijk zowel woonaccessoires die in een modern interieur passen als in een wat meer klassieke omgeving. Ook voor kleine cadeautjes, zoals leuke fotolijstjes, kaarsen, kookboeken, gezellige sfeerlichtjes en andere snuisterijen zult u er zeker slagen. 

De ontspannen en vrijblijvende ambiance typeert bij Buijk. U kunt er terecht voor een persoonlijk advies, maar ook om gewoon even lekker rond te snuffelen. Vanuit de winkel kunt u doorlopen naar de sfeervolle patiotuin, waar u decoratieve artikelen vindt voor uw tuin of balkon. U kunt hierbij denken aan wanddecoraties van metaal, terracotta bloembakken, Mexicaanse tuinhaardjes en tuinprikkers in de vorm van vogels, libelles en vlinders. 

Als u een cadeau zoekt en u kunt in de winkel moeilijk uw keuze maken, dan is een cadeaubon een goede oplossing. U kunt zelf de hoogte van het bedrag hiervoor bepalen. 

De collectie wordt vaak aangevuld met nieuwe artikelen, loop dus regelmatig eens binnen bij Buijk om inspiratie op te doen voor sfeer in uw huis en tuin.